Of Golden Spirit Hunters

Onze honden

Bright Of Golden Spirit Hunters (12 april 2021)

Bright is een dochter van Thiara My Melodie Of Golden Spirit en Elza's Memory Aurelio de Champagne. 

Ze heeft 2 clubdiploma's C behaald. Hierdoor kon ze deelnemen aan de WT bij de WFRG op 14 mei. Daar behaalde ze haar WT diploma. Het was die dag windstil. Dat maakte het extra lastig om de apporten te vinden in hoog gras. 

Foto: Marielle Vlaar Fotografie.


Ace Of Golden Spirit Hunters (30 juni 2019)

Ace is een zoon van Thiara My Melodie of Golden Spirit en Elza's Memory Aurelio de Champagne. 

Hij heeft in 2020 twee SJP C diploma's behaald. In 2021 haalde hij zijn SJP B diploma en werd 5 dagen later tweede bij de WT in de B1 klasse. In 2022 won hij de WT bij de GRCN en werd zijn zus Audrey Of Golden Spirit Hunters derde. Thiara My Melodie of Golden Spirit (12 februari 2015)

Thiara is in 2015 bij ons komen wonen en met haar zijn we onze kennel gestart. Zij heeft inmiddels veel ervaring met apporteerproeven en heeft ook bij meerdere jachten als picker-up gewerkt. Ze werkt op Map A niveau, Workingtesten open klasse en OWT's in de open klasse. Al deze testen heeft ze met goed gevolg afgelegd. Aan de Gold Cup van de GRCN van 2018 en 2019 mocht ze op uitnodiging deelnemen.  In 2020 heeft ze de 1e plaats van de Provinciale Jachthonden Proef van Noord en Zuid Holland behaald. In de Open klasse OWT  behaalde ze in maart 2020 de 3e plaats. Daarna zijn wegens Coronabeperkingen de wedstrijden helaas stilgelegd. Het leidde in 2021 tot een uitnodiging voor de OWT finale. Vanwege de voorbereidingen op de Nimrod hebben we deze uitnodiging (helaas) niet kunnen aannemen.